Cartuseria.ro

Cartuseria.ro

Sunt disponibile 3 oferte.

Cartuseria.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online de consumabile, birotica si papetarie.

Lansat in 2007 prin introducerea pe piata din Romania a sistemelor deconsumabile alternative economice, magazinul Cartuseria.ro are un portofoliu de peste 150.000 comenzi onorate pana in prezent.

Categoriile principale prezente pe Cartuseria.ro sunt:
-Imprimante cu sisteme alternative(ciss)
-Consumabile inkjet
-Consumabile laser
-Birotica si papetarie
-It si multimedia

Peste 80 % din produsele de pe site sunt importate direct de la producatori,
avand astfel cele mai competitive preturi din domeniu.

  • Nicio categorie

Nu expira

Cartuseria.ro are oferte speciale pentru o gama variata de cartuse toner ProCart compatibile HP. Preturile incep de la 35 de lei pentru print alb negru sau color, astfel incat sa poti gasi cele mai accesibile solutii de printare de pe piata.
Pentru printuri de calitate superioara, capacitatea de printare este un factor decisiv, tocmai de aceea este indicata utilizarea unor consumabile care asigura o performanta buna, cu grad de acoperire mare, astfel incat documentele alb-negru sau color sa arate impecabil. In functie de tipul de consumabil compatibil pentru imprimanta HP, poti alege cartuse ProCart care sa optimizeze cheltuielile atat pentru un volum de print redus, cat si pentru un volum de print foarte mare, atat pentru print calitativ color, cat si pentru print alb negru.
Optiunile sunt diverse, precum cartus toner CE285A/85A Black compatibil HP pentru 1600 de pagini la 35 lei, cartus toner Q2612A/12A Black HP compatibil pentru 2000 de pagini la 35 de lei si multe altele.
Profita de oferta Cartuseria.ro pentru a gasi cele mai performante consumabile pentru print alb negru sau color compatibile cu imprimantele HP, precum cartuse din gama Procart apreciate, la momentul actual, ca fiind una dintre cele mai accesibile solutii de printare de pe piata.

Nu expira

Cele mai accesibile solutii de printare sunt disponibile pe Cartuseria.ro, magazinul online care ofera consumabile, imprimante si multifunctionale de ultima generatie de la cei mai renumiti producatori: Epson, Hp, Brother si Canon. Poti alege cartuse de imprimanta ieftine incepand de la 39 lei, fie ca este vorba de print color sau alb negru pentru a optimiza la maxim cheltuielile alocate consumabilelor de birou.

Este important sa ai la dispozitie consumabile de calitate superioara atunci cand printezi. Foloseste cele mai noi tehnologii destinate printului color si alb negru, deoarece acum ai la dispozitie un portfofoliu variat de cartuse compatibile pentru imprimante marca Brother, Canon, Epson, Dell, HP, Kyocera, Lexmark, Toshiba, Xerox, IBM la preturi ieftine si livrare imediata.
Poti opta pentru produse de eficiente si de calitate fie ca esti in cautare de tonere noi, fie ca obisnuiesti sa folosesti optiunea de reincarcare cu praf de toner compatibil.

Bucura-te de cele mai noi tehnologii de printare, siguranta, garantie si suport tehnic rapid atunci cand alegi consumabilele pentru afacerea ta! Profita de super oferta Cartuseria.ro din care fac parte cartuse ieftine pentru imprimanta incepand de la 39 lei si o gama variata o gama larga de imprimante si multifunctionale si comanda produsele de care ai nevoie! Toate comenzile beneficiaza de livrare rapida din stoc.

Nu expira

Alege consumabilele compatibile pentru imprimanta ta de pe Cartuseria.ro si profita de preturile mici, de la 15 lei pentru cartus toner. Gasesti atat marci de consumabile pentru care magazinul este unic distribuitor, cat si cele mai noi tehnologii si inovatii disponibile in domeniul imprimarii.

In magazin, ai la dispozitie non-stop cele mai variate solutii de imprimare destinate oricarui posesor de imprimanta. La preturi accesibile, poti alege consumabile color si alb negru, indiferent de tehnicile printare pe care le folosesti – cartuse tonere sau praf de toner utilizat pentru reincarcare, compatibile pentru modele variate de imprimante – Lexmark, Oki, Panasonic, Ricoh, Samsung, Toshiba, Xerox, Philips, IBM, Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica MINOLTA, Kyocera.
Bucura-te de preturi avantajoase pentru toata gama de praf de toner utilizat pentru reincarcarea imprimantelor Toshiba, de praf de toner compatibil cu cerintele tehnice ale brandului Xerox, de tonere ActiveJet si de cartuse compatibile ProCart.

Sa comanzi consumabile pentru imprimanta ta nu mai este o problema! Acceseaza magazinul online Cartuseria.ro, locul in care gasesti non-stop cele mai noi solutii de print, si comanda la cele mai bune preturi raportate la calitatea produselor, cartuse compatibile pentru imprimanta ta.