BuenoBia.ro

BuenoBia.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

BuenoBia este un magazin online specializat in prezentarea si comercializarea extensiilor din par integral natural.
Toate produsele marca BuenoBia sunt confectionate din par natural 100% si toate extensiile comercializate sunt insotite de un certificat de garantare a calitatii.

Extensiile de par din oferta sunt intr-o foarte mare varietate de culori si nuante pentru fiecare categoarie: extensii de par blond, saten, brunet sau roscat, dar si din culori mai neconformiste: gri, platinat sau par in doua nuante de culori.
Tipurile de extensii prezentate sunt din mai multe categorii de fixare: extensii de par clip on, cu keratina, microring, cusute, flip in sau tape in.
BuenoBia va ofera si solutii de intretinere si ingrijire pentru extensii de par.

  • Nicio categorie

Nu expira

Descopera colectia de extensii de par natural de pe Buenobia.ro si alege nuanta potrivita la preturi mici de la numai 160 de lei. Poti opta pentru extensii
cu microring premium in nuante deosebite de negru, saten, aramiu, roscat natural, mahon, rosu aprins, blond auriu, blond deschis si multe altele.

Aspectului parul este definitoriu pentru modul in care arati. Daca doresti sa te bucuri de un par cu aspect bogat si natural, foloseste cu incredere extensii cu microring premium 100% naturale, de cea mai buna calitate, care se pot vopsi, intinde, ondula, coafa, astfel incat sa ai libertatea de a-ti schimba permanent lookul fara efort.
Extensiile de tip microring sunt drepte, insa pot fi cu usurinta vopsite sau coafate, fiind ideale atat pentru purtarea zi de zi, cat si pentru ocaziile speciale in care ai nevoie de o coafura sofisticata. Poti alege orice culoare te avantajeaza de la cele mai intense nuante de negru si pana la cele mai stralucitoare nuante de roscat, de la cele mai naturale nuante de saten si pana la cele mai senzuale nuante de blond.

Profita de promotia online Buenobia.ro pentru a adauga colectiei de accesorii pentru par extensii par natural cu microring ieftine de la 160 lei, rezistente si usor de aplicat acasa!

Add Favorites