BottegaVerde.ro

BottegaVerde.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Bottega Verde este un brand unic, pentru ca are la baza caracterul italian, subliniat de originile sale toscane, care redescopera reinnoirea traditiei. Fiecare fiecare dintre ingredientele naturale au fost atent studiate, iar beneficiile nenumarate si neasemuite au fost grupate in game de produse, dedicate unei ingrijiri speciale. Pe langa ingrijirea dedicata, produsele Bottega Verde sunt un adevarat rasfat al simturilor, parfumurile lor sunt o betie de nuante, senzatii electrizante, seducatoare, atemporale.

Clientii fideli ai produselor Bottega Verde au descoperit capacitatile deosebite ale produselor naturale, iar folosirea lor a devenit practic un ritual de infrumusetare. Nu este de mirare ca fidelii clienti din Romania au facut tot posibilul sa detina produsele chiar si atunci cand acestea nu se gaseau in Romania. Acum acestea pot fi cumparate in magazinul online www.bottegaverde.ro, cu toate ofertele, cadourile speciale si preturile cele mai bune.

  • Nicio categorie
Descopera codul
HAPPY-13

Oferta expirata

Bottega Verde este brandul nr.1 in Italia de produse cosmetice naturale, fiind prezent si in Romania (alaturi de mai mult de 20 de tari), oferind o gama completa de produse de calitate pentru ingrijirea parului, tenului si corpului (atat la adulti cat si copii), de la sampoane, balsamuri si vopsea de par, pana la produse pentru machiaj (inclusiv gama Vegan Make-up), parfumuri sau difuzoare de camera si spray textile. La BottegaVerde.ro ai livrare gratuita pentru comenzile peste 99 lei, primesti un cadou la fiecare comanda, livrare rapida din stoc si posibilitate de retur in 30 zile. In plus, prin crearea unui cont pe site, poti participa lunar la Giveaway-urile cu seturi de ingrijire Bottega Verde. Descopera codul de reducere si profita acum!