Books-Express.ro

Books-Express.ro

Sunt disponibile 2 oferte.

Books Express a apărut din dorința de a crea o apropiere între oameni și cărți, acces rapid la literatura străină și la titlurile de specialitate. În timp ne-am dezvoltat sub forma unei comunități prietenoase, ce oferă cu drag deschidere spre noutățile livrești, unde puteți găsi atât filme pe Dvd și Blu-Ray, cât și produse de papetărie sau nenumărate idei de cadou.

Produsele noastre împletesc sfera vieții de zi cu zi. Cărți de specialitate pentru îmbunătățirea vieții profesionale, titluri de ficțiune, lifestyle și dezvoltare personală, alături de cărțile pentru copii, în limba engleză și germană. În librăria noastră există o rubrica permanentă de reduceri din toate domeniile, încercând să răsplătim fidelitatea clienților noștri.

  • Nicio categorie

Oferta expirata

Books-Express.ro ofera pana la 25% discount la cartile din colectia World of Warcraft, care contin cele mai fascinante povesti din spatele jocului.
Daca ai fost captivat de lumea Azeroth si ai exporat-o cu ajutorul jocurilor PC World of Warcraft, acum, cartile iti ofera o noua perspectiva asupra acesteia. Descopera volumele World of Warcraft Chronicle, Rise of the Horde, Shadows of the Horde, Stormrage si altele, apreciate atat pentru aventurile fascinante pe care le ilustreaza, cat si pentru grafica impresionanta.
Poti incepe lectura cu volumele Rise of the Horde in cazul in care vrei sa iti reamintesti evenimentele petrecute inaintea primei lupte intre oameni si orci sau cu volumele The Last Guardian care povestesc aventurile din jocul Warcraft 1. Fiecare dintre cele 18 carti World of Warcraft contine legende despre curaj, tradare, eroi si raufacatori, care te vor introduce intr-o noua dimensiune si iti vor oferi o lectura foarte captivanta.
Descopera pas cu pas detaliile care i-au cucerit de-a lungul timpului pe toti fanii jocului World of Warcraft. Le poti gasi acum in colectia vasta de carti semnate Christie Golden, Richard A. Knaak, Aaron Rosenberg, Aron Sparrow, Dan Jolley diponibila la super oferta pe Books-Express.ro. Comanda-ti preferatele si te vei bucura de cele mai interesante momente de lectura plus economie de 25% din pret.

Nu expira

Cartile de medicina au pana la 50% reducere pe Books-Express.ro.
Books Express vine in intampinarea dorintelor tuturor celor care sunt interesati de carti din categoria medicina cu o varietate mare de titluri si preturi mici cu pana la 50% reducere.

Din aceasta oferta fac parte numeroase volume pentru ramuri diverse ale medicinei. Ai acces la carti de anestezie, carti de farmacologie, carti de imagistica, carti de psihiatrie, carti de stomatologie, carti de terapie. Materialele sunt traduse in diferite limbi – engleza, italiana, franceza romana si pot fi accesate in multiple formate. Citeste teoriile, studiile si cerecetarile celor mai cunoscuti autori din domeniul medical: Michel Hersen, Windy Dryden, Jean Louis Vincent, Jon Carlson.

Fie ca vrei sa fii la curent cu ultimele descoperiri din diferite ramuri medicale sau ai nevoie de materiale informationale pentru a aprofunda oricare dintre specialitatile medicale importante, Books-Express.ro iti vine in ajutor cu o reducere de pana la 50% la cartile oferite de edituri specializate, precum Oxford Univesity Press, Cambridge University Prest, Informa HealthCare sau Springer.
Comanda acum din libraria online, Books Express, cartile de medicina de care ai nevoie, la preturi reduse cu pana la jumatate din valoarea lor.