BlaBlaCar.ro

BlaBlaCar.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

BlaBlaCar este o comunitate de încredere care conectează conducătorii auto care au locuri libere în mașină cu pasagerii care merg în aceeași direcție. Cu Peste 20 de milioane de membri din 19 țări BlaBlaCar este cea mai mare comunitate de ridesharing din lume creând o rețea de transport în întregime nouă, acționată de oameni. Cu un serviciu dedicat clienților, o pagina web, o platformă mobilă de ultimul tip și o comunitate de utilizatori care crește rapid, BlaBlaCar face călătoria socială, economicoasă și mai eficientă pentru milioane de membri.

  • Nicio categorie

Nu expira

Calatoreste rapid si in siguranta de la Bucuresti la Constanta, la costuri reduse de la numai 25 de lei, alegand cea mai convenabila modalitate de transport la momentul actual – ridesharing-ul.

Ridesharing-ul a aparut din nevoia de a calatori mai ieftin, si mai eficient, mai ales atunci cand trebuie sa parcurgi distante luni. Daca pana acum ai folosit aceasta metoda doar cu familia si prietenii, impartind aceeasi masina, este timpul sa te bucuri de avantajele ridesharing-ul apeland cu incredere la acaesta idee oricand trebuie sa ajungi la timp intr-un loc anume.
Practic, tu alegi cu cine vrei sa calatoresti si afli de pe platforma blablacar.ro informatii despre conducatorii auto care au locuri disponibile pe traseul planificat.
Pentru cursele Bucuresti-Constanta, ai la dispozitie masini precum Skoda Octavia, Opel Astra Ford Festa, Alfa Romeo, Citroen Jumper, Fiat Ducato, dar si automobile de lux, in functie de exigentele tale de confort.

Calatoreste economic impartind mijlocul de transport cu alti calatori si bucura-te de costuri reduse atunci cand planifici calatorii lungi. Blablacar.ro iti ofera o selectie variata de oferte din partea soferilor care merg pe traseul Bucuresti la Constanta, la costuri de la 25 de lei pe cursa.