Bigotti.ro

Bigotti.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Stilul italian in moda masculina a fost lansat in premiera in Romania prin intermediul brandului BIGOTTI, incepand cu anul 2000, odata cu inaugurarea primului sau magazin, aducand astfel o noua perspectiva asupra modei barbatesti atat in ceea ce priveste designul vestimentar cat si a introducerii diversitatii accesoriilor sau a culorilor indrasnete in moda masculina.

În spatele vitrinelor BIGOTTI, bărbații au găsit noi posibilitati de a alege o imagine stilată, de a se exprima într-o manieră diferită dar elegantă și de a privi cu entuziasm cum stilul in moda masculina este definit de un brand, de brandul BIGOTTI.

Asteptarile in materie vestimentara ale bărbaților și-au găsit răspunsul în calitatea și stilul italian oferit de BIGOTTI. Pe măsură ce generațiile s-au schimbat, și aspirațiile lor au început să fie din ce în ce mai ridicate, mai îndrăznețe iar, BIGOTTI, și-a propus să fie alături de barbati pe drumul lor către succes dezvoltand astăzi 24 de magazine în peste 14 orașe din țară.

Maniera creativa de abordare a modei, prin design in tendinte, prin folosirea tesaturilor de cea mai buna calitate provenite de la renumiti producatori italieni precum și reacția imediată fata de solicitarile venite din partea clientilor nostri, a permis extinderea rapidă la nivel national a brandului si a generat un răspuns excelent al publicului la colecțiile prezentate. Astăzi, ne mandrim ca BIGOTTI îmbracă anual peste 40.000 de bărbați si ofera mai mult de 1000 de modele cu peste 100.000 de unități vândute, in timp ce, magazinele noastre se găsesc în cele mai prestigioase mall-uri și galerii comerciale, situate fie în capitală, fie în orașele mari ale țării.

  • Nicio categorie

Nu expira

La Bigotti gasesti acum reduceri de pret de pana la 50%! Sunt disponibile in oferta speciala o gama larga de produse, de la camasi barbatesti clasice sau casual, sacouri, geci, pulovere, jeansi, pantofi si ghete, dar si accesorii: esarfe sau fulare, cravate, caciuli, curele, brelocuri sau portofele. Peste 400 de produse in oferta speciala, cu preturi cuprinse intre 63 lei (un breloc din piele) si 1323 lei (un costum complet).