BicicletaPegas.ro

BicicletaPegas.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

PEGAS bicicleta copilariei revine. Pegas este un proiect care izvoraste din entuziasmul unei echipe de tineri care au inteles ca pentru a concura cu valori si branduri romanesti intr-o lume din ce in ce mai globalizata este nevoie de intoarcerea la radacini si continuarea scrierii unor povesti frumoase care au insufletit mai multe generatii din tara noastra.

  • Nicio categorie

Nu expira

Ai deja o bicicleta Pegas? Trebuie sa stii ca pe bicicletapegas.ro, gasesti accesorii ieftine, cu reduceri de 25%, pentru a-ti echipa corespunzator bicicleta. Fie ca detii un model de oras sau unul retro, in magazinul online ai accesorii de calitate, din categorii diverse – stopuri, faruri, oglinzi, genti pentru biciclete de oras.

Opteaza pentru oglinzi rectangulare cu finisaj crom pentru o siguranta sporita in oras, faruri si stopuri clasice sau retro, in functie de preferinte, cu baterii, cu led si tehnologie BRT, care iti ofera o luminozitate sporita la un consum redus.
Echiparea bicicletei cu cele mai ingenioase accesorii special create pentru binecunoscutul design Pegas te ajuta sa obtii un super rezultat. Bicicleta ta se va remarca in trafic printr-un design modern, special creat pentru mediul urban si un plus de confort pentru tine.

Descopera pe bicicletapegas.ro, accesoriile care se potrivesc perfect bicicletei tale si comanda la preturi cu reducere componente care sporesc siguranta, vizibilitatea sau confortul tau atunci cand folosesti bicicleta ca mijloc de transport in oras sau pentru a face miscare. Acum, economisesti 25% din pretul celor mai dorite accesorii Pegas si, in plus, te bucuri de calitatea incontestabila si livrare rapida a comenzilor la tine acasa.