Auto-Soft.ro

Auto-Soft.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

AUTO SOFT este o companie specializata in sisteme de rulare auto, cu o oferta complexa de servicii si produse, atat in online, cat si in cele 4 puncte de lucru din Bucuresti. Magazinul online gazduieste produse pentru toate tipurile de vehicule, de la anvelope si jante, pana la accesorii auto care includ produse pentru interiorul si exteriorul masinii. Ofertele disponibile pe AUTO SOFT inglobeaza solutii de rulare necesare oricarui sofer, indiferent de stilul de a conduce, kilometri parcursi, anotimp si, nu in ultimul rand, pret. In cele patru puncte de service din Bucuresti te va intampina o echipa de profesionisti care lucreaza cu aparatura de ultima generatie cu pasiune si profesionalism.

  • Nicio categorie

Nu expira

Auto-Soft.ro iti ofera cele mai avantajoase pachete de anvelope pentru calatorii fara griji cu masina, indiferent de vreme. Beneficiaza de oferte speciale pentru anvelope iarna, de vara sau all season!
Anvelopele potrivite contribuie atat la deplasari sigure deoarece acestea cresc aderenta, asigura o franare si o directive precise, la cresterea performantelor autovehiculului, cat si reducerea consumului de carburant. Pentru a circula in siguranta cu masina atat vara, cat si iarna, echipeaza-ti autoturismul cu anvelope de calitate care corespund dimensiunilor, dar si stilului tau de sofat! Gaseste in aceasta oferta anvelope de vara si anvelope de iarna 185/65R15, 195/65R15 sau alte dimensiuni, in functie de caracteristicile autoturismului, produse de Pirelli, Michelin, Dunlop, Continental, Goodyear.
Aceste anvelope sunt realizate folosindu-se cele mai noi tehnologii astfel incat sa creasca foarte mult aderenta pentru o manevrabilitatea usoara si o franare sigura atat pe carosabil uscat, cat si pe carosabil ud.
Beneficiaza de calitatea incontestabila a anvelopelor de la producatori de top si doteaza-ti masina corespunzator pentru orice anotimp! Fie ca ai nevoie de anvelope de iarna, anvelope de vara, anvelope all season, de pe Auto-Soft.ro poti alege modelul si dimensiunea potrivite pentru orice autoturism la preturi speciale si transport gratuit la minim patru anvelope comandate.