Aqualine.ro

Aqualine.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Aqualine este cel mai complet si complex magazin online pentru filtrarea si tratarea apei, venind in sprijinul celor ce isi doresc sa isi imbunatateasca calitatea vietii folosind si consumand o apa pura si sanatoasa.

Aqualine.ro importa si distribuie o gama variata de filtre de apa, dedurizatoare, purificatoare, sterilizatoare cu UV si statii de filtrare de la marci cu recunoastere internationala: Aquafilter , Bluesoft , Clack , Ecosoft , Ecomix , Cintropur.

Aqualine ofera consultanta gratuita atat in alegerea echipamentului cat si pentru montaj si punerea in functiune., livrare gratuita pentru comenzile peste 300 lei, retur in 30 zile si posibilitatea achizitionarii in 12 rate fara dobanda.

  • Nicio categorie

Nu expira

Descopera cea mai la indemana solutie pentru a-ti imbunatati stilul de viata, optand zi de zi pentru consumul unei ape pure si sanatoase obtinute cu ajutorul filtrelor de apa disponibile online, in magazinul Aqualine.ro. Acum ai preturi cu 50% mai mici la gama de echipamente dedicate filtrarii si purificarii apei.
In fiecare zi, ai nevoie sa consumi o apa curata, pura, sanatoasa. Tocmai de aceea, in contextul in care majoritatea apelor de consum sunt ambalate in peturi, iar sursele din care acestea provin sunt din ce in ce mai variate, alegerea celei mai potrivite ape devine foarte dificila. Cu un echipament potrivit constand intr-un sistem de filtrare si tratare a apei, poti avea oricand acces la o apa pura, sigura pentru consum, dar si pentru uz casnic. Opteaza pentru produse de filtrare si tratare a apei recunoascute si apreciate international, precum Cana filtranta Ecosoft Luna Blue – Ecosoft care iti asigura accesul la apa potabila acasa sau in vacante, Filtru apa BigBlue – Aquafilter potrivit pentru instalatii rezidentiale, Generator de apa hidrogenata – Elis pentru imbunatatirea apei cu hydrogen si o gama variata de alte echipamente si accesorii.
Comanda din cel mai complex magazin online pentru filtrarea si tratarea apei, Aqualine.ro produsele necesare pentru a avea in fiecare zi acces la o apa sigura si sanatoasa pentru consum si uz casnic. Filtrele de apa si accesoriile sunt disponibile la jumatate de pret.