AntivirusKaspersky.ro

AntivirusKaspersky.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Kaspersky este unul din cei mai cunoscuti producatori de programe de protectie informatica pentru computere.
Chiar daca ai un singur PC si esti un utilizator de acasa sau ai o mica afacere cu cateva calculatoare sau esti o companie cu o vasta retea de computere, la Kaspersky vei gasi solutia potrivita pentru protectie impotriva virusilor si amenintarilor informatice venite din orice contact cu un device exterior sau mai ales dinspre Internet.
Ce iti poate oferi Kaspersky:
- Antivirusul pentru fisiere
- Antivirus pentru e-mail
- Antivirus pentru Web
- Antivirusul pentru web
- Antivirus MI
- Control aplicatii
- Manager de aplicatii
- Protectie a camerei web
- Firewall
- Monitor retea
- Monitorizare sistem
- Blocare atacuri de retea
- Anti-Spam
- Anti-Phishing
- Anti-Banner
- Navigare privata
- Protectie financiara
- Modul Aplicatii de incredere
- Control parental
- My Kaspersky
Daca pe un computer este instalat Kaspersky Total Security, puteti sa gestionati la distanta protectia acestui computer din portalul My Kaspersky.
Copiere de rezerva si restaurare
- Criptare date
- Conexiune sigura
Kaspersky Total Security iti protejeaza datele la conectarea la retele Wi-Fi nesigure.
Daca pe un computer este instalat Kaspersky Total Security, puteti sa gestionati la distanta protectia acestui computer din portalul My Kaspersky.

  • Nicio categorie

Nu expira

Protejeaza-ti PC-ul si informatiile personale stocate cu una dintre cele mai eficiente solutii de securititate – antivirusul Kaspersky! Acum ai 10% discount pentru licente pe Antiviruskaspersky.ro.
Protectia antivirus este necesara pentru a detecta si a impiedica virusii informatici sa iti afecteze PC-ul sau datele din acesta. Cea mai buna alegere este instalarea unui antivirus eficient, performant, gandit astfel incat sa poata face fata amenintarilor actuale precum Kaspersky Anti-Virus, care iti poate proteja datele impotriva programelor malware si te poate ajuta sa lucrezi in siguranta pe computer.
Datorita testarii cu ajutorul celor mai noi tehnologii de securitate asistate de cloud, acest antivirus iti protejeaza PC-ul inca de la instalare, astfel incat filmele, fotografiile, muzica, datele din calculator sa fie permanent in siguranta si calculatorul tau sa functioneze perfect. Tinand cont de cat de grave pot fi pierderile in cazul unei infectari cu virusi informatici, instalarea unui antivirus foarte bine pus la punct este cea mai buna optiune pentru toti cei care doresc sa isi protejeze PC-ului impotriva amenintarilor malware si sa isi securizeze in mod real datele.
Alege cea mai simpla cale de a lucra in siguranta si de a-ti proteja informatiile personale din PC instaland antivirusul Kaspersky. Licentele sunt disponibile online, pe Antiviruskaspersky.ro la preturi cu 10% reducere.

Add Favorites