Adam-Eve.ro

Adam-Eve.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Gama noastra de produse depaseste 500 de modele de bijuterii de cea mai inalta calitate, astfel incercand sa acoperim o plaja cat mai mare si mai diversificata de cereri si design. Ne adresam clientilor cu un venit medium-high oferindu-le bijuterii cu pietre pretioase create exclusiv manual. La noi se pot gasi colectii unicat de verighete, inele de logodna, bijuterii pentru copii s.am.d. Promovam conceptul de bijuterie custom-made precum si conceptul de designer de bijuterii, un concept nou in Romania dar foarte apreciat in Europa.

  • Nicio categorie

Oferta expirata

Acum, ai preturi cu 50% reducere la inelele de logodna cu diamante oferite de magazinul online Adam&Eve. Discountul este valabil pentru toate modelele de bijuterii din acesta categorie, fie ca sunt realizate din aur alb, galben sau roz.

Create manual, personalizate, intr-o gama vasta de modele impresionante din aur alb, galben, roz de 14k si 18k si pietre pretioase, inelele de logodna din magazinul adam-eve.ro exprima o eleganta si un rafinament aparte, fiind pe placul celor mai exigente gusturi. Printre cele peste 70 de modele inedite care iti stau la dispozitie, gasesti, cu siguranta, inelul de logodna care indeplineste toate asteptarile tale!.

Alege cat mai curand inelul de logodna Adam&Eve, din colectiile puse la dispozitie – Aur alb (57 de modele), Aur galben (14 modele), Aur roz (7 modele), Young Collection (25 modele) si te bucuri de un pret special, cu 50% reducere. Totodata, magazinul Adam&Eve iti garanteaza personalizarea si realizarea la comanda a oricarui model de inel de logodna cu diamante, ajutandu-te astfel sa dai o insemnatate speciala momentului logodnei.

Comanda acum o bijuterie cu atitudine, pe masura importantei acestui eveniment special din viata ta, bucurandu-te in acelasi timp de oferte de pret speciale!