4Interior.ro

4Interior.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

4interior.ro este unul din putinele magazine online de home deco care dispune de un design aflat in tendintele anilor 2014-2015. Datorita functiei responsive, designul site-ului este ajustat pentru ecranul fiecarui dispozitiv, indiferent de echipamentul folosit - PC, tableta sau smartphone.

Selectam personal produsele pentru a respecta ideea de acasa si cautam branduri si designeri care sa ofere produse unice, exclusiviste si cu acel “je ne sais quoi” pe care il cautam in orice obiect, reusind astfel sa cream o stare care sa te reprezinte, care sa vibreze pozitiv, care sa te linisteasca sau sa te invioreze atunci cand ai nevoie. Caracteristicile care ne reprezinta sunt calitate, eleganta, stil si creativitate.

  • Nicio categorie

Oferta expirata

Black Friday pe 4interior inseamna Home in Black, adica, toate produsele negre sunt la promotie. Negrul este tot timpul la moda, iar produse din categorii diverse se pot asorta pentru o amenajare de exceptie. Oferte speciale la o gama intreaga de produse negre, de la lenjerii de pat, perne decorative, lustre, masute de cafea, veioze si pana la vitrine sau scaune de bar si birou.