Despre cupoanele de reduceri sau cum sa cumperi mai ieftin online


ianuarie 19, 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Blog


cumperi-ieftin-online-cupoane-reduceriIti place sa economisesti bani, nu-i asa? Atunci inseamna ca ai folosit cel putin o data cupoanele de reduceri online si te-ai convins ca acesta este un mod avantajos prin care poti face cumparaturi mai ieftin. Fie ca ai platit mai putin la achizitie sau ai beneficiat de preturi mai mici pentru cumparaturi ulterioare, cu siguranta ai inteles ca voucherele sau cupoanele de reduceri aduc avantaje reale cumparatorului.

Cum functioneaza cupoanele de reduceri online?

Cupoanele de reduceri sunt o garantie oferita cumparatorilor, care atesta ca acestia beneficiaza de un avantaj la cumparaturile online. Cupoanele pot aduce clientilor mai multe tipuri de reduceri: reduceri in procente, reducere intr-o suma de bani, beneficii la cumparaturi ulterioare sau servicii bonus.
Ele sunt eficiente pentru magazinele online cu imbracaminte, cosmetice, produse electronice si electrocasnice, precum si pentru diferite servicii pe care doresti sa le achizitionezi, precum cele din turism.

De unde poti procura cupoane de reduceri pentru a face cumparaturi online mai ieftin?

Cupoanele de reduceri se gasesc pe site-urile magazinelor online care au in desfasurare promotii.
Deoarece cupoanele de reduceri sunt o modalitate eficienta de impulsionare a vanzarilor, dar si de fidelizare a clientilor, ele pot fi procurate deseori din newsletterele magazinelor online care se adreseaza clientilor permanenti. In timp ce clientii vechi sunt rasplatiti cu vouchere de fidelitate prin care magazinul incearca sa ii pastreze precum consumatori fideli, potentialii cumparatori sunt atrasi prin cupoane de reducere prin care se incearca transformarea lor in clienti.
Cupoanele de reduceri pot fi castigate in concursuri sau pot fi procurate cu ocazia anumitor perioade de reduceri.
Totodata, ele pot fi gasite si pe site-urile de reduceri, site-uri intermediare intre cumparator si magazinul online.

Ce trebuie sa stii despre cupoanele de reduceri online?

Cupoanele sau voucherele de reduceri pot fi utilizate atata timp cat se respecta conditiile stipulate de acestea. Fiecare cupon are o perioada de valabilitate specificata, alaturi de conditiile de utilizare. In ceea ce priveste perioada de valabilitate, aceasta variaza in functie de magazin, fiind mai scurta (cateva zile) sau mai indelungata (cateva luni). Odata depasita aceasta perioada, voucherul nu mai poate fi utilizat.
Conditiile de folosire ale cuponului de reduceri se refera, in special, la procentul sau suma care reprezinta dincount, precum si la categoria de produse pentru care se aplica discountul. Deseori, cupoanele de reduceri sunt valabile pentru un singur produs din magazin sau pentru o anumita categorie de produse.

Cine utilizeaza cupoanele de reduceri?

Cupoanele sunt cel mai des achizitionate de catre cei care doresc sa faca economii atunci cand cumpara online. Desi la noi, sistemul de reduceri prin cupoane este departe de a fi la fel de dezvoltat precum in alte tari, aceasta modalitate de a cumpara online mai ieftin este eficienta atunci cand esti client al magazinelor de eletronice/electrocasnice, imbracaminte, cosmetice, accesorii sau vrei sa beneficiezi de servicii turistice mai ieftine, de exemplu. Cu ajutorul cupoanelor, platesti mai putin la achizitiile pe care le ai de facut sau te asiguri ca beneficiezi de o serie de avantaje la achizitiile viitoare.