Nu expira

In magazinul Zuga.ro, ai la dispozitie o gama larga de incarcatoare solare pentru telefon la oferta speciala.

Descopera modelele de incarcatoare solare compatibile cu diferite echipamente mobile, telefon, smartphone, GPS sau cititor e-book. Vei putea incarca de la soare, prin USB sau adaptor, gadgeturile tale, profitand de o sursa de energie inepuizabila. Din aceasta oferta fac parte incarcatoare ultra portabile, realizate din materiale rezistente, prevazute cu carcase care sa le protejeze pentru utilizarea in timpul activitatilor outdor, cu ajutorul carora nu va trebui decat sa iti expui telefonul la soare avand conectat incarcatorul. Energia solara va fi transformata in energie electrica si tu vei putea folosi gadgeturile preferate fara sa te temi ca bataria s-ar putea epuiza.
Poti alege formate mici cu o capacitate mare de stocare a energiei, practic de utilizat atunci cand planifici activitati outdoor, datorita dimensiunilor reduse. La preturi de la numai 68 de lei, poti opta pentru incarcatoare solare marca Asolar sau Goal Zero cu panouri fotovoltaice puternice si capacitate mare de incarcare.

Profita de oferta incarcatoare solare pentru telefoane cu pret speciala si alege cele mai moderne dispozitive care iti asigura o sursa de energie necesara functionarii gadgeturilor tale preferate.

Add Favorites
Comentarii