Nu expira

Descopera, in magazinul Zuga.ro, peste 140 de modele de bricege multifunctionale, incluzand produse ale unor branduri cu traditie precum Victorinox, la preturi mici, de la numai 28 de lei.

Briceagul este un instrument perfect pentru toate activitatile outdoor, datorita componentelor folositoare in aproape orice situatie. In functie de activitatea ta, poti alege un briceag cu multe elemente componenete sau un model mai simplu.
Modelele multifunctionale Victorinox aflate la oferta includ instrumente precum lama, surubelnita, pila de unghii ideala pentru realizarea unei igiene personale rapide, foarfeca si tirbuson, utilizate atat in bucatarie, cat si in excursii.
Gasesti modele Victorinox in culori si modele variate – clasice, cu lama blocabila, swiss army knives – care contin lame mari blocabile si lame mici, dar si o varietate de functii care te ajuta in activitati precum deschis conserve, feliat alimente, gaurit si multe altele.

Comanda din aceasta colectie cu preturi ieftine, briceagul multifunctional Victorinox care se potriveste cel mai bine activitatilor pe care le desfasori. Zuga.ro te asteapta cu preturi reduse si livrare gratuita a comenzilor care depasesc valoarea de 199 de lei pentru produse de calitate apartinand brandului Victorinox, cu o traditie de peste 100 de ani in productia de bricege de inalta calitate.

Add Favorites
Comentarii