Nu expira

Cele mai performante aparate foto Nikon COOLPIX te asteapta in Shop.yellowstore.ro cu preturi speciale, cu pana la 33% reducere.

Acum poti suprinde cele mai uimitoare imagini cu ajutorul aparatelor Nikon COOLPIX, care iti ofera tehnologii ultramoderne incorporate si o multime de functii noi. Fie ca iti doresti un aparat de fotografiat pentru vacante sau vrei sa cochetezi cu fotografia, dispozitivele inteligente Nikon garanteaza mai multa precizie si posibilitatea de a obtine cele mai interesante instantanee cu o singura atingere de buton. Fotografiile tale vor arata exact asa cum iti doresti, in culori care si vii si clare, chiar si atunci cand surprinzi efecte sau detalii greu de sesizat cu ochiul liber.

Economiseste 1.000 de lei la achiztia modelului Nikon COOLPIX A, 800 de lei la modelul Nikon COOLPIX P610 sau 500 de lei pentru Nikon COOLPIX P900 si testeaza zoomul extrem de puternic al acestor aparate foto. Obiectivul NIKKOR cu zoom mare, extensibil si posibilitatea de a acoperi un unghi larg in timpul fotografiei te vor ajuta sa realizezi cele mai surprinzatoare poze.

Profita acum de aceasta oferta – aparate foto Nikon COOLPIX cu discount pana la 33% si ai livrare gratuita pentru comenzile tale!

Comentarii