Nu expira

WatchShop.ro te asteapta cu oferte speciale pentru gama de ceasuri recomandate in activitati outdoor. De exemplu, ceasurile Suunto au preturi cu pana la 30% reducere si livrare gratuita oriunde in tara.
Daca iti doresti un ceas care sa reziste atunci cand practici diferite activitati sportive sau oudoor, poti opta pentru modelele Suunto care imbina excelent ultimele tehnologii cu un design elegant si robust in acelasi timp. Datorita functiilor din dotare – cronometru, alarma, numaratoare inversa, afisare puls, plus posibilitatea de a personaliza numarul si tipul de informatii de pe ecran in functie de activitatea desfasurata, ceasurile Suunto s-au dovedit potrivite pentru a fi purtate atat de sportivi, cat si de pasionatii de activitati outdoor care vor sa foloseasca accesorii utile, durabile, cu aspect modern.
In functie de preferintele de utilizare si design, din aceasta oferta poti alege modele apreciate de ceasuri outdoor, precum Suunto Spartan Sport Black, Suunto Traverse Black, Suunto Training si altele, 100% originale, pe care le poti folosi pentru excursiile pe care le faci, pentru antrenamente sau pentru a completa orice tinuta sport.
Prinde super oferta WatchShop.ro pentru ceasuri de dama si barbatesti! Ai modele de ceasuri Suunto ieftine in Romania cu discount pana la 30% si livrare rapida gratuita.

Comentarii