Nu expira

Vonmag ofera o selectie variata de sisteme pentru supraveghere video, sisteme antiincendiu, control acces, interfoane si cele mai avantajoase preturi la sistemele de alarma. Profita de oferta speciala si alege sistemul de alarma wireless care se potriveste apartamentului tau!
Pentru un plus de siguranta in locuinta sau la birou, cele mai bune solutii sunt sistemele wireless de monitorizare impotriva efractiei si alarma.
Acestea detecteaza miscarea si atentioneaza proprietarii in orice tentativa de efractie. Marile avantaje ale sistemelor de alarma wireless de apartament sunt montajul simplu si usor, fara fire si cabulri care sa faca legatura intre toti senzorii si camerele instalati in casa si in afara ei, posibilitatea de a transmite atentionari direct catre telefonul mobil si designul compact, minimalist care se potriveste perfect in orice decor.
Poti alege alarme wireless PNI, Jablotron, Amatek Protector, Paradox, DSC, Diversi, Cerber cu senzorilor de detectie (miscare/magnetic): standard, inteligenta, de urgenta, multi-dispozitiv, cu intarziere sau cu repetitive, in functie de preferinte. Opteaza, de exemplu, pentru modelul de sistem de alarma wireless PNI 2700A cu pana la 99 de zone wireless sau pentru modelul Amatek A8, o alarma wireless premium cu operare simpla si usoara.
Toate aceste sisteme de alarma va permit instalarea mai multor senzori: de usa sau geam deschis, de geam spart, de miscare sau camere video: camere video digitale cu rezolutie HD sau fullHD, camere video cu infrarosu – care permit filmare si noaptea, camere video IP care permit transmisia imaginilor filmate direct pe internet prin acces securizat privat.
Profita de oferta speciala si comanda alarme de apartament wireless la reducere. Vonmag ofera produse de calitate de la producatori consacrati la preturi imbatabile astfel incat locuinta sau biroul tau sa beneficieze de un plus de siguranta impotriva efractiilor.

Add Favorites
Comentarii