Nu expira

Pe Vonmag.ro gasesti detectoare de gaze pentru apartament la cele mai avantajoase preturi. Alege modelul preferat din gama variata de detectoare cu spectru larg natural gas, methane, propane, butane, acetylene, GPL si altele.
Siguranta familiei si a locuintei este importanta. Descopera la timp eventualele emanatii de gaze care pot provoca explozii folosind cel mai bun detector de gaz pentru apartament sau pentru casa. In aceasta oferta ai la dispozitie detectoare de gaze de la producatori precum Primatech, Jablotron, Wizmart cu instalare si intretinere usoara, care pot fi montate in locurile unde pot avea loc posibile scurgeri de gaze, precum sistemele de incalzire – sobe, seminee sau bucataria.
Foloseste modele de detectoare de gaze apreciate care, pe langa un nivel de sensibilitate crescut in recunoasterea emanatiilor de gaze, activarea si dezactivarea rapida, sunt dotate cu functii suplimentare deosebit de utile precum avertizarea prin alarma sonora si avertizarea vizuala.
Doteaza-ti apartamentul cu sistemele de siguranta performante pe care le gasesti pe Vonmag.ro! Acum ai la dispozitie o gama variata de produse din categoriile sisteme de alarma, sisteme de supraveghere si cele mai bune preturi la detectoarele de gaze. Profita de oferta si comanda detectorul ideal pentru apartament tau pentru a preveni eventualele accidente datorale scurgerilor de gaze!

Add Favorites
Comentarii