Nu expira

Rezerva-ti vacanta pe Vola pentru a beneficia de preturi avantajoase de la 180 de euro/sejur in Skiathos Grecia.

Grecia ramane o destinatie preferata de catre turistii care isi doresc sa se bucure de razele soarelui pe cele mai frumoase plaje cu nisip fin. In Skiathos ai parte de zile pline de distractie si voie bună!
Poti alege Plaja Agia Eleni cu cele mai linistite locuri de pe insula, ideala pentru familiile care cauta relaxare, Plaja Agia Parasveki cu nisip fin si apa turcoaz, Koukounaries – cea mai renumita plaja a insulei, plaja Vromolimnos cu nisip fin si o multime de posibilitati de distractie pentru tineri.
Fie ca vrei sa te bucuri de plaja sau ca vrei sa vizitezi cele mai interesante locuri din zona, precum Bourtzi, mica peninsula acoperita de pini unde gasesti Monumentul Marinarului Necunoscut al Skiathosului, Grecia te asteapta sa o descoperi.

Chiar si avand un buget restrans poti beneficia de cel mai frumos sejur in Skiathos Grecia, deoarece  Vola iti ofera posibilitatea de a-ti rezerva vacante la preturi de la 180 de euro la cele mai populare hoteluri, care iti ofera conditii excelente de cazare si privelisti superbe.

Nota: Promotiile si reducerile de pret prezentate in acest articol sunt valabile la data publicarii si nu au un termen de valabiliatate mentionat de operator.

Add Favorites
Comentarii