Nu expira

E vremea pentru relaxare si pentru distractie! Alege orice City Break de pe Vola.ro si ai super-pret pentru o vacanta de neuitat cu jumatatea ta sau cu intreaga familie.

Daca nu ai timp sau buget pentru o vacanta prelungita, atunci vei aprecia, cu siguranta, aceste oferte cu super reduceri. Rezerva-ti bilete pentru un weekend de odihna intr-unul dintre orasele tale preferate si beneficiaza de garantia celui mai mic tarif la City Break-urile Vola.ro. Poti vizita Instanbul, Paris, Malta, Venetia, Roma, Venetia, Londra, Dubai, Viena, Praga, pentru un City Break in care sa iti reincarci bateriile sau le poti face o surpiza celor mici cu un City Break la Disneyland. Transportul cu avionul si cazarea sunt incluse in pretul mic, datorita caruia acum iti permiti sa cunosti toate orasele pe care le doresti.
Alege un City Break la Inslambul pentru o experienta de neuitat, descopra Cetatea Eterna (Roma), viziteaza celebrul Burj Al Arab (Dubai) sau alege distractia si nonconformismul pentru care este cunoscut Amsterdamul.

Intra pe Vola.ro si descopera oferta City break la super-pret cu optiuni de distractie si relaxare accesibile pentru orice buget! Hotaraste destinatia urmatoarei tale calatorii si grabeste-te sa prinzi aceasta oferta speciala!

Add Favorites