Descopera codul
MAI100

Oferta expirata

Pe Vodafone.ro, ai discount de 100 de lei pentru orice telefon cu abonament pe 2 ani. Foloseste Voucherul pentru a-ti alege telefonul preferat la pret special.

Telefonul tau trebuie sa tina pasul cu tehnologia! Descopera telefoanele de ultima generatie mai subtiri, cu functii mult imbunatatite si performante incontestabile, disponibile la oferta. Poti alege gadgetul care imbina perfect designul spectaculos cu performantele excelente si pretul accesibil, astfel incat sa beneficiezi de o conectivitate sporita in orice moment si acces usor si rapid la internet, jocuri, aplicatii, filme, muzica.

In acesta oferta, gasesti telefoane cu design super-slim si ecran care ofera claritate, plus o multime de functii smart, adaptate pentru orice situatie. Telefoanele sunt produse de cele mai cunoscute branduri – Huawei, Microsoft, Vodafone, Sony, Samsung, recunoscute pentru fiabiliate si inovatie. Opteaza pentru modelul care se potriveste cel mai bine asteptarilor tale de utilizare dintre Microsoft Lumia 550, Microsoft Lumia 550, Sony Xperia Z5, HTC one A9. Acestea sunt insotite de optiuni utile si de cadouri, precum Casti JBL OnEar E30 sau card Kingston 16GB.

Ai toate motivele sa iti achizitionezi un nou telefon! Pe Vodafone.ro, orice telefon cu abonament costa cu 100 de lei mai putin la utilizarea Voucherului de reducere!

last used 20 zile 02 ore 42 minute 23 secunde ago
Comentarii