Descopera codul
VICTORY80

Oferta expirata

In numai 60 de secunde, castigi un Voucher in valoare de 80 de lei si iti cumperi, cu reducere, telefonul preferat. Vodafone.ro te invita la Joaca! Te distrezi si beneficiezi de EXTRA discount pentru toate telefoanele aflate in promotie.

Poti alege cele mai performante modele de la branduri de renume precum Iphone, Samsung, Vodafone, HTC, Sony, LG, Nokia. Din oferta fac parte atat modele accesibile, cat si telefoane inteligente, acum la un pret accesibil – Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge sau Iphone 6.
Nici cadourile nu lipsesc! Foloseste Voucherul pentru a achizitiona telefonul Samsung Galaxy Alpha si primesti cadou Samsung Gear Fit. Comanda modelul LG Flex 2 Titan si primesti cadou cardul Kingstone 16 GB. In plus, ai oferte de abonament pe care nu le poti refuza, precum 2 luni net nelimitat la abonamentul SMART sau 4 luni net nelimitat la abonamentul RED de la Vodafone.

Este simplu sa iti cumperi telefonul pe care il doresti. Trebuie sa intri pe Vodafone.ro, sa accepti provocarea de a te juca timp de 1 minut si sa folosesti Voucherul de 50 de lei sau de 80 de lei pe care il primesti la finalul jocului pentru a comanda telefonul preferat.
Aceasta promotie este valabila exclusiv online!

last used 8 zile 19 ore 33 minute 19 secunde ago
Comentarii