Nu expira

Pe Vodafone.ro te asteapta cele mai noi modele de telefoane la 0 euro la pachet cu oferta de abonamente SMART si RED. Beneficiezi de cele mai atractive abonamente, la preturi incepand de la 10 euro si alegi optiunile care se potrivesc mai bine stilului tau de viata. Cele mai multe dintre telefoanele prezente in oferta sunt dotate cu supernet 4G pentru o conexiune mai rapida si mai eficienta, plus internet nelimitat timp de 2 luni.

Alege telefoane ultraperformante – Vodafone Smart, Samsung Galaxy, Microsoft Lumia, Huawei, HTC One cu specificatii precum procesor dual-core 1.2Ghz, display 4 inch, 4GB memorie interna – insotite de abonamentele Smart si Red oferite de Vodafone si ai acces la gadgeturi atractive la preturi minime de 0 euro.

Comanda modele de telefoane pe care le poti gasi exclusiv la Vodafone, precum Samsung Galaxy Core Prime 8GB VE G361F Argintiu 4G si Samsung Galaxy Core Prime 8GB VE G361F Negru 4G sau telefoane populare din gama Vodafone Smart First 6. Profita acum de oferta telefoane la 0 euro la pachet cu oferta de abonamente SMART si RED de la Vodafone.ro si ai livrare gratuita in maximum 48 de ore.

Comentarii