Oferta expirata

Profita de oferta Vodafone de pana la 100% reducere la telefoane si ia-ti un nou gadget la preturi care pornesc de la 0 euro. Este un moment perfect pentru a-ti schimba telefonul, mai ales ca poti alege din peste 40 de produse ale brandurilor renumite.

Cu doar 1 euro ai sansa de a achizitiona telefoane inteligente foarte bine cotate, precum modelul Sony Xperia sau chiar pachete, precum Vodafone Smart 4 Max cu Vodafone Smart 4Fun. Din aceasta promotie fac parte telefoane performante, cu preturi intre 0 euro si 369 de euro in functie de aparatul si abonamentul catre care te orientezi.

Fie ca alegi un smartphone de la un producator cunoscut precum Vodafone, Nokia, Samsung, Sony, Blackberry sau chiar Apple, sau optezi pentru unul dintre pachetele care contin cadouri, precum Samsung Galaxy Alpha Negru cu Gear Fit CADOU sau LG G Flex 2 Titan si card Kingston 16 Gb CADOU, economia este de partea ta.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale achizitionarii unui telefon la cele mai mici preturi este abonamentul Vodafone pe 2 ani care insoteste aparatul. Cu ajutorul acestuia beneficiezi de un pachet de date perfect pentru nevoile tale, potrivit atat pentru business, cat si pentru uzul personal.

Oferta este valabila exclusiv online.

Comentarii