Nu expira

Vodafone iti aduce la preturi accesibile cea mai performanta tableta a momentului – iPad Pro 9.7 32GB 4G auriu. Comanda-l acum la preturi de la 32 de lei/luna si tine pasul cu progresele tehnologice!

Iti doresti un super computer? Acum ai la dispozitie de la Apple, cu precomanda, iPad-ul Pro 9.7 auriu cu pret special pentru a lucra eficient de oriunde. Este mai rapid decat mult laptop-uri de pe piata si iti ofera, in plus, portabilitate superioara datorita designului cu totul si cu totul special. Practic, acest iPad concentreaza in cele 500 de grame pe care le cantareste performante impresionante si functii multiple. Ai parte de redare impresionanta a imaginilor datorita display-ului 9,7 inch retina si sunet impecabil indiferent de pozitia in care este tinut dispozitivul. Poti face tot ceea ce faci cu laptopul tau – fie ca accesezi aplicatii complexe pentru a edita fisiere video sau vrei sa iti verifici conturile de email – fara sa iti faci griji pentru portabilitate si versatilitate.

Cu tehnologia 4G instalata pe tableta ai acces la Internet la super-viteza din aproape orice locatie care se afla sub acoperirea Vodafone – cam toata Romania :)!
Iar camera de 12 MP HD te ajuta sa faci poze de exceptie, dar si inregistrari video comparabile cu majoritatea camerelor video HD dedicate.

Profita de ofertele promotionale Vodafone si descopera acest super computer portabil – iPad Pro 9.7 auriu, camera 12 MP, 9,7 inch retina display, senzor amprenta, wi-fi, 4G si garantie 24 luni cu numai 32 euro/luna!

Add Favorites
Comentarii