Descopera codul
TOAMNA15

Oferta expirata

Vodafone iti ofera 15 euro reducere, in baza codului promotional, pentru achizitionarea sau prelungirea abonamentului la telefon pe o perioada de 2 ani. Din aceasta oferta fac parte telefoane la preturi ieftine, pornind de la 0 euro, precum LG G4 32 GB Gri 4G, Microsoft Lumia 535 Negru sau Vodafone Smart 4 Power Alb. Beneficiaza de reduceri mari de pret la aparate de telefonie mobila create de branduri cunoscute – LG, Sony, Samsung, Nokia, Huawei si alege-ti cele mai dorite modele de smartphone la preturi pe care ti le permiti.

Din oferta fac parte produse si pachete de produse – Samsung GALAXY S6 4G 32GB Negru cu internet nelimitat 3 luni si husa Avengers CADOU.

Acum, este simplu si ieftin sa ai la dispozitie abonamentul care sa indeplineasca toate asteptarile tale si telefonul pe care ti-l doresti. Cu oferta de la Vodafone iti poti prelungi sau achizitiona un abonament pe 2 ani la pret cu 15 euro reducere, in cadrul caruia beneficiezi de oferte irezistibile la telefoane. Reducerea de 15 euro este valabila la folosirea codului de reducere! Profita acum de aceasta oportunitate!

last used 01 ore 4 minute 57 secunde ago
Comentarii