Nu expira

Rezerva pe VelTravel.ro vacanta dorita la preturi pe care ti le permiti! Ai 35% pentru sejururile de 7 nopti, 10-12 nopti sau 14 nopti in Portugalia!

Portugalia este una dintre cele mai indragite destinatii turistice ale momentului. Aici te poti bucura de o vacanta de neuitat datorita atmosferei fascinante, pline de optimism si de eleganta, dar si a varietatii reliefului care ofera oportunitati turistice inedite atat celor care iubesc marea, cat si celor care vor sa exploreze orasele cu aer medieval, precum capitala tarii, Lisabona.
Descopera ofertele accesibile pentru cazare la hoteluri cotate cu 3, 4 sau 5 stele si preturi de la 259 de euro in cele mai indragite zone ale Portugaliei – Coasta Lisabonei – Estoril, Cascais, Insula Madeira – Ribeira Brava, Funchal si planifica-ti cel mai frumos sejur in locul in care “se termina pamantul si incepe marea.” (Camoens)

Profita de super oferta VelTarvel.ro – vacante in Portugalia cu 35% reducere si rezerva-ti un binemeritat concediu la preturi mici intr-o destinatie turistica de top care te va impresiona prin peisaje de vis, indiferent de sezon.

Add Favorites
Comentarii