Nu expira

VelTarvel.ro te asteapta cu preturi de la numai 120 euro la city break-uri Roma cu bilete de avion incluse si cazare in hoteluri elegante si sofisticate.

Ce-ar putea fi mai relaxant decat un city break la Roma? Roma este una dintre atractiile turistice de top datorita varietatii de obiective de vazut, atractive in orice perioada a anului. Daca esti pe punctul de a-ti rezerva un city break la Roma, acorda-ti timp pentru a vizita frumusetile acestui oras. Intr-un tur la bordul autobuzului turistic supraetajat poti descoperi Muzeul Vaticanului, Colosseum-ul, Fantana Trevi sau Basilica Santa Maria Maggiore. Intr-o minivacanta in orasul etern nu trebuie sa ratezi monumentele arhitectonice si cultural, incluzand Panteon-ul, Fantana Trevi sau Treptele Spaniole.

Programeaza-ti cel mai interesant miniconcediu in capitala Italiei si vei avea parte de distractie, de relaxare si de descoperirea monumentelor istorice ale acestui oras. Pentru a beneficia de costuri avantajoase pentru bugetul tau de calatorie, opteaza cu incredere pentru ofertele VelTravel.ro la cele mai accesibile preturi. Acum ai city break Roma de la 120 EUR, cu zbor inclus si cazare in hoteluri cu amplasari care iti ofera acces facil catre toate atractiile orasului.

Add Favorites
Comentarii