Nu expira

Pe VelTravel.ro, gasesti cele mai accesibile vacante. Profita de oferta City Break Praga cu pret redus cu 30% si planifica-ti urmatoarea escapada intr-una dintre cele mai populare atractii turistice ale momentului, capitala Cehiei.

Praga este una dintre acele capitale europene cu farmec special, indiferent de momentul in care alegi sa o vizitezi. Rezerva-ti un city break in orice perioada a anului, deoarece oricand te poti bucura de privelisti romantice, monumente impresionante, locuri incarcate de istorie, dar si restaurant excelente, cluburi, pub-uri si locuri pline de distractie.
Descopera Praga intr-un city break la cele mai accesibile preturi si lasa-te captivat de un oras cu arhitectura inedita si numeroase obiective de vizitat. Poti include in sejurul de 2 nopti sau 3-5 nopti cateva obiective reprezentative, precum Podul Charles, Castelul Praga, Teatrul National si Rudolfinum sau poti alege sa faci o mini-croaziera nocturna pe raul Vltava, sa explorezi faimoasele castele sau sa mergi intr-o scurta excursie in renumita statiune balneara din nordul Cehiei – Karlovy Vary.

Profita de aceasta oferta si rezerva-ti pe VelTravel.ro city-break-ul perfect pentru relaxare sau pentru distractie la preturi accesibile de la 219 euro, dupa aplicarea discountului, si bilet de avion inclus.

Add Favorites
Comentarii