Nu expira

Viziteaza Lisabona la costuri avantajoase. Ai preturi de la 164 euro pentru city break Lisabona pe Veltravel.ro, cu zbor si cazare incluse.

Daca Lisabona este pe lista oraselor europene pe care iti doresti sa le explorezi, acesta este momentul perfect sa iti rezervi biletele de calatorie. Opteaza pentru un city break la hoteluri de la 2 la 5 stele si bucura-te de cele mai atractive obiective turistice ale capitalei Portugaliei la costuri accesibile. Poti vizita Belem, zona cu cea mai mare concentratie de istorie din Lisabona, Muzeul Berardo, Muzeul Maritim sau Manastirea Jeronimos, Marques do Pombal, Turnul Vasco da Gama si Oceanarium Lisabona, unul dintre cele mai mari acvarii din lume si nu trebuie sa ratezi oraselele portugheze din apropiere Obidos, Nazare, Fatima, Batalha, Sintra, Cascais si Estoril.
Lisabona, Portugalia este una dintre destinatiile care iti ofera posibilitatea de a te bucura de obiective turistice renumite, relaxare si distractie, de a vizita locuri interesant, medievale si moderne in acelasi timp.

Rezerva-ti un city break in Lisabona si ai, pe Veltravel.ro, cele mai mici costuri, de la 164 EUR pe sejur de 3 nopti cu zbor si cazare incluse in pret.

Add Favorites
Comentarii