Nu expira

Pe VelTravel.ro, ai city break ieftin, de la numai 120 euro, pentru a te bucura de clipe de neuitat in cele mai frumoase orase din lume.

Pentru ca iti place sa calatoresti spre cele mai interesante destinatii, trebuie sa vezi ofertele VelTravel.ro, avantajoase pentru orice buget. Cu numai 120 euro poti vizita Roma intr-un city break cu transport inclus cu avionul.
Este momentul sa te bucuri de un weekend prelungit pentru a vedea locuri noi sau a te reintoarce in orasele europene care te-au cucerit. Din aceasta oferta fac parte cele mai indragite destinatii de vacanta, atractive prin numeroasele obictive turistice, prin istorie si frumusetea privelistilor. Alege Barcelona pentru a te bucura de aerul fresh mediteranean, bucura-te de romantismul unui sejur in Venetia, calatoreste in distractivul Disnayland sau alege Istambul-ul, daca esti in cautarea celui mai fascinant mix de experiente. Pe lista city break-urilor ieftine se gasesc destinatii de top, precum Paris, Florenta, Munchen, Lisabona, Nisa, Budapesta, Cracovia, Praga, Barcelona, Amsterdam.

Ofera-ti o minivacanta binemeritata profitand de ofertele city break ieftin de la numai 120 EUR, disponibile pe VelTravel.ro. Ai garantat cel mai mic tarif la city break-uri cu preturi reduse pentru cazare si transport inclus cu avionul!

Add Favorites
Comentarii