Nu expira

Veltravel.ro te asteapta cu cele mai mici tarife pentru city break-uri de neuitat. Ai 25% reducere pentru city break Amsterdam cu zbor si cazare incluse in pret.

Amsterdam, Olanda este una dintre cele mai populare destinatii de calatorie ale momentului, iar pentru a-l vizita nu este nevoie de un concediu prelungit cu buget costisitor, ci de un city break la oferta.
„Venetia nordului” asa cum mai este numit orasul Amsterdam te asteapta cu privelisti romantice, precum cele 90 de insule si 1500 poduri pe care le poti explora intr-o croaziera si o multime de obiective turistice interesante, precum Muzeul National Maritim, Heineken Experience, Casa Anne Frank, cel mai faimos muzeu al figurilor de ceara din lume, Madame Tussauds.
Relaxarea si distractia se completeaza perfect atunci cand ajungi in Amsterdam, asa ca ai toate motivele sa alegi din cele peste 20 de oferte atractive. Ai la dispozitie hoteluri de 2 si 3 stele, fie ca optezi pentru plecare din Bucuresti sau Cluj Napoca si beneficiezi garantat cel mai mic tarif datorita cazarii cu pret redus disponibil prin Veltravel.ro.

Rezerva-ti un city break Amsterdam, Olanda cu 25% discount pe Veltravel.ro si descopera unul dintre cele mai frumoase orase europene.

Add Favorites
Comentarii