Nu expira

Ti-ai propus sa vezi sau sa revezi Barcelona? Acum este momentul potrivit pentru rezervarea unei vacante sau city break in Barcelona. Pe VelTarvel.ro, ai cele mai mici preturi de la 300 EUR pentru 3 nopti de cazare si transport inclus, cu avionul, cu plecare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara.

Fie ca vrei sa vizitezi inca o data Sagrada Familia sau stii ca Barcelona este unul dintre orasele care merita din plin sa se afle pe lista de locuri de vizitat, aceasta oferta te va captiva. La costuri mici, de la 300 de euro, ai cazare la hoteluri de la 2 la 5 stele si transport cu avionul catre orasul renumit pentru arhitectura impresionanta a curtilor sale gotice, plajele insorite, muzica si fotbalul, atmosfera captivanta, care imbina excelent distractia cu momentele de relaxare.
Te vei bucura, in aceeasi masura, de un City break in Barcelona si daca iubesti arta, muzeele, arhitectura, si daca vrei sa te distrezi sau sa te relaxezi.

Alege acum perioada in care vrei sa te bucuri de o vacanta sau a unui city break in orasul lui Gaudi (Barcelona). Pe VelTarvel.ro ai tarife accesibile pentru orice buget si, in plus, si garantia celui mai mic tarif la City break-urile alese!

Add Favorites
Comentarii