Nu expira

In magazinul Utok.ro, s-a dat startul reducerilor estivale. Ai preturi avantajoase la televizoare, telefoane, tablete UTOK cu 2 ani garantie inclusa.

Alege-ti din acesta oferta televizoare, telefoane inteligente, tablete si accesorii UTOK la cel mai bun pret. Poti gasi televizoare cu ecran Full HD si design elegant care iti ofera experiente excelente de vizionare. Pasionatii de gadgeturi au la dispozitie cele mai noi modele de smartphone-uri 4G Dual SIM cu display-uri generoase si camera foto ultra performanta, dar si tablete Dual SIM 3G cu configuratie potrivita pentru sarcinile office, aplicatii complexe si pentru entertainment.
Bucura-te de un portofoliu variat de produse marca UTOK, din care fac parte televizoare, telefoane, tablete, dar si o gama variata de accesorii – carduri de memorie, huse si carcase de silicon pentru smartphone, huse cu tastatura, boxa bluetooth portabila, cu microfon incorporat, stickuri de memorie au acumulatoare externe.

Profita acum de reducerile estivale lansate de brandul UTOK si comanda din magazinul online televizoare, telefoane, tablete si accesorii la preturi reduse. Comenzile sunt livrate in cel mai scurt timp posibil prin curier si beneficiaza de transport gratuit (in cazul in care valoarea lor depaseste 100 lei).

Add Favorites
Comentarii