Nu expira

Pe Upcar.ro gasesti o gama larga de senzori si sisteme de asistenta pentru parcare cu preturi avantajoase, cu 10% reducere si transport gratuit. Descopera o gama variata de produse pentru a-ti echipa masina cu cele mai practice si utile accesorii auto.

Parcarea devine o manevra sigura si simplu de realizat cu ajutorul noilor sisteme de asistenta disponibile in aceasta oferta. Poti alege senzori de parcare pentru bara metalica, pachet de senzori de parcare audio video si camera video auto, senzori de parcare cu montare pe bara din spate – recomandati pentru camioane, sisteme de asistenta la parcare, senzori de parcare video si audio universali, senzori de parcare cu afisaj in oglinda heliomata si camera de mers inapoi marca Directed, Edotec, PNI, Steel Mate, Waeco. Cu ajutorul lor, minimizezi riscul accidentelor in momentul in care masina este in marsarier sau se apropie de un obstacol in timpul parcarii.

Profita de oferta Upcar.ro la senzori de parcare si economiseste 10% la achizitia kiturilor complete de parcare sau a senzorilor clasici de parcare! Comenzile realizate online beneficiaza de livrare gratuita la tine acasa si garantie oferita de branduri cu experienta in producerea accesoriilor auto.

Comentarii