Nu expira

Echipeaza-ti masina cu cele mai performante sisteme de navigatii GPS si portabile dedicate, aflate in oferta promotionala a magazinului UpCar.ro. Economisesti pana la 400 de lei si beneficiezi de aparatura de la cei mai cunoscuti producatori, precum PNI, Smailo, Mio, Car Vision, Becker.

Pe UpCar.ro gasesti cu pret redus navigatii GPS portabile si dedicate pentru orice masina: VW/Seat, Skoda, Ford, Opel, Audi, Mercedes, Peugeot, Dacia-Renault, pentru camioane, motociclete sau biciclete. Preturile pornesc de la 198 de lei, pentru Sistem de navigatie Smailo Joy V2 care iti garanteaza navigare rapida si in siguranta, cu ajutorul optiunilor inteligente de rutare. In functie de dotarile de care ai nevoie (update gratuit, memorie interna mare, player multimedia inclus, buletine de trafic in timp real), poti alege sisteme de navigatii GPS portabile si dedicate cu display de pana la 7 inchi, cu harti pentru Romania, Europa si actualizari permanente incluse.

UpCar.ro iti ofera preturi reduse la toata gama de navigatii GPS portabile. Comanda aparatul perfect pentru masina ta, astfel incat sa gasesti orice destinatie din tara si din strainatate fara efort. UpCar livreaza gratuit comanda ta, in cazul in care valoarea acesteia depaseste 299 lei.

Comentarii