Nu expira

Pentru confort la volan, alege statia radio potrivita pentru masina ta din oferta speciala Upcar.ro! Beneficiezi de 10% discount suplimentar pentru gama de statii radio auto CB Albrecht, Cobra, CRT, Midland, PNI, President, TTi.
Statiile auto sunt echipamente utile pentru cei care petrec mult timp in trafic si au nevoie de informatii in timp real despre starea drumurilor. In functie de nevoi, poti opta pentru un model de mici dimensiuni, compact, mobil, care se fizeaza usor in masina sau pentru pachet complet statie radio auto cu antena si baza magnetica.
Ca sa poata fi folosite in conditii de maxima siguranta si confort, statiile CB au butoane pentru schimbarea canalelor pozitionate pe microfon. Statiile permit comunicare pe ambele tipuri de benzi – AM si FM, unele modele fiind dotate si cu selector rapid al canalelor de urgenta sau infotrafic pentru reteaua internationala.
Fie ca circuli in tara sau in strainatate, o statie radio care te va ajuta sa comunici mai usor cu ceilalti soferi si iti va oferi informatii de care ai nevoie in trafic. Profita de oferta speciala si echipeaza-ti autoturismul cu o statia radio auto care imbina excelent designul cu performantele oferite si primesti garantat un cupon 10% extra-reducere la statiile radio CB Upcar.ro.