Nu expira

Pe Upcar.ro gasesti super oferte pentru cutiile portbagaj auto. Ai pret redus pana la 25% la cele mai populare modele de cutii auto cu design modern si spatiu mare de depozitare.
Daca obisnuiesti sa calatoresti des cu masina – impreuna cu familia sau cu prietenii – montarea unei cutii portbagaj auto este cea mai buna solutie pentru a rezolva problema bagajelor numeroase. In aceasta oferta, exista o multime de modele de la producatori renumiti, precum Freeplast, Hakr, Junior, Neumann, Thule, in diferite versiuni de culoare – alb, carbon, negru metalizat, gri lucios si capacitati variate de pana la 670 litri.
Pentru un plus de siguranta, poti comanda una dintre cutiile portbagaj cu prevazute cu inchidere centrala prin fixarea in trei puncte si sistem antifurt. Doteaza-ti masina cu una dintre cutii de top din gama Motion de la Thule Sweden care se remarca prin designul inovativ cu deschidere pe ambele parti si sistemul unic, foarte usor de montare sau cu una dintre cutiile Junior X-treme cu protectie UV si aspect atragator si aerodinamic.
Prinde oferta online Upcar.ro care iti ofera posibilitatea sa comanzi o cutie portbagaj auto ieftina cu pret redus pana la 25%, perfecta pentru a-ti echipa masina astfel incat sa optimizezi eficient spatiul dedicat bagajelor de vacanta!

Comentarii