Nu expira

Pe Top-Shop.ro ai 20% discount de pret la al doilea robinet electric Delimano comandat. Profita de oferta pentru a dota sursele de apa curenta cu un sistem de incalzire rapid si practic.
La bucatarie, la baie, in garaj, la bucataria de vara este util sa ai o sursa de apa calda pe care sa o poti utiliza fara intrerupere. Cu ajutorul Robinetul Delimano de apa calda instant, in cateva secunde, poti incalzi o cantitate nelimitata de apa calda mai igienica decat cea care se afla stocata in boilerul electric, de exemplu.
Avantajele utilizarii Robinetului Delimano de apa calda instant este economia de timp, energie si apa. Pentru a-l folosi este nevoie numai instalatia standard de alimentare cu apa si o priza electrica, asadar poate fi solutia perfecta pentru bucatarie, pivnita, garaj, atelier, pentru a avea apa calda la spalatul vaselor, spalatul mainilor, pregatirea mancarii.
Foloseste acasa solutia inteligenta si practica pentru incalzire instant a apei, in numai cateva secunde, folosind Robinetul de distributie pentru incalzire instant a apei Delimano care are un design elegant si capacitatea de incalzire a 1.5 – 2l de apa pe minut. Il poti gasi la oferta pe Top-Shop.ro: 1 Robinet Delimano + 1 Robinet Delimano cu 20% reducere de pret!

Comentarii