Nu expira

Top-Shop.ro ofera 40 de lei discount pentru aparatul de incalzit cu tehnologie termo-ceramica Rovus Handy Heater. Comanda doua produse pentru a beneficia de oferta si foloseste-le pentru a transforma incaperile in spatii calduroase si confortabile!
Spatiile mici au nevoie de surse de caldura adecvate, economice, precum Rovus Handy Heater, un aparat de incalzit mic si compact care se cupleaza la priza si ocupa foarte putin spatiu.
Rovus Handy Heater este eficient pentru camerele de pana la 23 metri patrati si poate fi folosit oriunde in casa – in sufragerie, in baie, in dormitor sau in garaj, la birou, in camera de camin, pentru a inlocui caloriferele electrice inestetice si greu de transportat.
Cele mai mari avantaje pe care aparatul de incalzit Rovus Handy Heater le ofera sunt eficienta, designul caracterizat de aspectul modern si dimensiunile reduse, economia, deoarece acesta consuma o cantitate mica de electricitate si siguranta – aparatul are o carcasa de plastic mereu rece.
Foloseste cele mai practice surse de caldura pentru locuinta, pentru birou sau pentru camera de camin, precum aparatul de incalzit Rovus Handy Heater care functioneaza la priza. Comandand din magazinul online Top-Shop.ro ai 40 lei reducere la cea de-a doua bucata cumparata si livrare rapida oriunde in tara.

Comentarii