Oferta expirata

Descopera oferta Dormeo pentru a gasi cele mai potrivite solutii pentru somn odihnitor! Ai la dispozitie noul Hero Toppper ventilat, cu 3 zone de confort, care asigura un suport foarte bun la pret cu 50% reducere.
Topperul transforma canapelele sau paturile mai putin conforbile in suprafete optime pentru un somn bun. Acesta se aplica pe suprafete avand o adaptabilitate foarte buna si asigura o sustinere de calitate pentru coloana datorita functiilor de distribuire egala a greutatii si celor trei zone de sustinere individuala – cap, solduri, picioare. Salteaua este confectionata prin procedee inovative din spuma de inalta calitate, ofera o senzatia de masaj usor si are tratamente aplicate precum Re-Vitalize pentru un somn linistit sau Clean Effect pentru protectie impotriva mirosurilor neplacute. Pentru a se fixa foarte bine si a fi usor de utilizat acasa, in vacanta, in camin, noul topper Dormeo Hero este prevazut cu puncte antialunecare.
Profita de noile tehnologii integrate in salteaua Dormeo Hero, ideala pentru a transforma orice suprafata intr-un loc perfect pentru relaxare sau somn ajutand la relaxarea, revitalizarea, cresterea nivelului de energie din corp! Noul topper Hero este disponibil online in magazinul Top-Shop in mai multe dimensiuni, la pret cu 50% reducere si husa lavabila inclusa.

Comentarii