Nu expira

Pe Tjobs.ro, poti aplica pentru locuri munca Anglia. Gasesti peste 4120 de joburi vacante cu salarii intre 1300-4500 euro, din care poti alege cele mai potrivite oferte in functie de pregatirea si exigentele tale financiare.

Daca iti doresti un loc de munca bine platit in strainatate, descopera oferta variata de joburi pentru romani in Anglia. Poti aplica pentru sofer masini de transport si livrare, bucatari, asistenti medicali, ingrijitori, personal pentru ingrijire varstnici, personal medical, in functie de cunostintele pe care le detii si de experienta acumulata. Ai la dispozitie oferte cu salariu avantajos pe ora, masa si transport asigurat de angajator plus comisioane incluse, in functie de pozitia dorita.
Printre conditiile de angajare se numara cunoasterea limbii engleze la nivel conversational si o experienta de minim 6 luni in domeniul de care esti interesat. Un avantaj in plus il au aplicantii care au mai lucrat in strainatate.

Nu mai sta pe ganduri si fa primul pas pentru a te angaja in strainatate! Trimite CV-ul pentru unul dintre cele 4120 de locuri munca in Anglia pe care le gasesti pe Tjobs.ro si poti obtine un job bine platit cu salariu intre 1300-4500 euro.

Add Favorites
Comentarii