Nu expira

Alege din magazinul Teilor.ro verighetele potrivite pentru cel mai important eveniment din viata de cuplu si comanda-le online. Ai la dispozitie o gama variata de modele inedite cu posibilitatea de a le personaliza gratuit cu mesaje sau simboluri si livrare in maxim 3 zile de la comanda.
Pentru ca verigheta este una dintre bijuteriile pe care le porti zilnic, poti gasi acum modelul care te reprezinta cel mai bine printre verighete de aur alb, verighete de aur galben sau aur roz, cu diamante sau cristale. Inelele au design deosebit, modern sau clasic si sunt lucrate din aur de 14K sau aur de 18K. Adeptii stilului traditional pot opta pentru modelele clasice de Verighete Love Express Grace care se potrivesc cu orice inel de logodna, in timp ce romanticii se pot indrepta catre Verighetele Love Purity cu finisaj lucios si model semibombat avand latimea de 3mm. Modele variate, disponibile pentru orice preferinte de stil, pot fi personalizate in mod gratuit cu mesaje scurte sau cu numele celor care se casatoresc.
Pregateste-te de nunta descoperind cele mai frumoase verighete din aur alb, galben sau roz in magazinul online Teilor.ro. Ai garantie pentru autenticitatea verighetelor comandate si te bucuri de livrare in maxim 3 zile.