Nu expira

Descopera pe Teamdeals.ro preturile reduse la jumatate pentru seturile de masa Luminarc cu 18, 19 sau 44 de piese! Poti alege serviciul de masa perfect pentru casa, atat pentru uzul personal, cat si pentru petrecerile cu prietenii sau pentru momentele festive.
Orice bucatarie are nevoie de farfurii, boluri, pahare si cesti elegante si rezistente care sa arate bine la fiecare ocazie, fie ca iei masa cu familia, fie ca ai musafiri. Cea mai buna alegere este un serviciu de masa complet care contine atat vesela pentru servit felurile principale de mancare, cat si pahare, cesti, boluri de diferite dimensiuni precum Luminarc – Ocean Eclipse 44 de piese cu 50% reducere.
Set de farfurii Luminarc cu 19 piese este unul din cele mai cautate seturi. Acest set are configuratia ideala pentru orice familie; este alcatuit din 6 farfurii adanci, perfecte pentru supa sau ciorbita de la pranz, 6 farfurii intinse, ideale pentru felul principal de la masa de pranz sau masa de seara, dar foarte utile si la micul dejun si, nu in ultimul rand 6 farfurii intinse mai mici practice pentru desert dar si orice gustare, iar la toate acestea se completeaza cu a 19-piesa din set: bolul pentru salata.
Designul acestui set de farfurii se potriveste oricarei ocazii, iar portelanul de calitate din care este confectionat garanteaza rezistenta chiar si dupa mai multe spalari in masina de spalat vase sau utilizare in cuptorul cu microunde.
Datorita elegantei si simplitatii, setul Luminarc – Ocean Eclipse este ideal in orice bucatarie si poate fi un cadou potrivit de casa noua sau de nunta.
Alege unul dintre seturile de farfurii Luminarc cu 18 sau 19 sau 44 de piese disponibile online pe Teamdeals.ro la preturi cu pana la 50% discount si bucura-te de mese aranjate cu aspect deosebit de placut.

Add Favorites
Comentarii