Nu expira

Pe stetoscoape-tensiometre.ro ai oferta speciala la tensiometre digitale. Gasesti o gama larga de modele de tensiometre electronice cu adaptor pentru brat, tensiometre digitale de incheietura complet automate, tensiometre digitale de brat cu manseta larga, din care poti alege aparatul potrivit pentru o masurare automata a tensiunii arteriale.

Tensiunea arteriala crescuta este o afectiune frecventa, mai ales in cazul persoanelor de varsta a doua. Descoperita la timp, ea poate fi tinuta sub control printr-o testare permanenta. Verifica-ti nivelul tensiunii arteriale acasa cu aparate special create pentru monitorizarea eficienta automata a tensiunii.
Tensiometrele din oferta au design compact si sunt inovatoare, fiabile si ultraportabile. Ecranul generos cu LCD este usor de citit si poate afisa, in functie de optiuni, data si ora, presiunea sistolica, diastolica si pulsul. Acestea dispun de memorie de stocare utila pentru monitorizarea starii de sanatate pe o anumita perioada de timp. Tensiometrele cu pret mic sunt apreciate pentru acuratetea rezultatelor, dar si pentru usurinta de a fi folosite fara ajutorul unui cadru medical.

Alege de pe stetoscoape-tensiometre.ro tensiometre Omron, Elecson, Rossmax de cea mai buna calitate la cel mai mic pret! Folosindu-le, te poti bucura de masurarea tensiunii arteriale la fel de profesional precum in cabinetul medical.

Add Favorites
Comentarii