Nu expira

Acum poti face cumparaturi mai simplu si mai rapid, deoarece beneficiezi de aplicare online, emitere gratuita si plata in rate fara dobanda la cardul StarCard.

Aplica pentru StarCard de la Banca Transilvania si bucura-te de avantajul platii in rate pentru cumparaturile tale in toata reteaua magazinelor partenere StarCard, peste 9.000 de magazine. Poti efectua atat plati in magazine, cat si online, in tara si in strainatate si primesti garantat bonus puncte Star la orice tranzactie efectuata, pe care le poti folosi ulterior pentru cumparaturi.

Profita de avantajele pe care ti le ofera detinerea si utilizarea acestui card de credit pentru cumparaturi, cu ajutorul caruia ai optiunea de a plati cumparaturile tale in rate cu 0% dobanda in reteaua magazinelor partenere.
Cardul de credit STAR de la Banca Transilvania permite cumparaturile in rate pentru o foarte larga varietate de produse: electronice, electrocasnice, haine, pantofi, articole pentru timpul liber – toate pot fi cumparate in rate fara dobanda de la peste 9.000 de magazine inscrise in programul STAR. In plus, pentru toate cumparaturile se primesc puncte STAR cadou (intre 0,3% si 15% din valoarea cumparaturilor). 1 punct = 1 leu

Fiind un card de credit, cu STAR se poate obtine un imprumut de pana la de 5 ori venitul lunar, pe o perioada de 5 ani. In fiecare luna, intre zilele de 1 si 25 ale lunii se va rambursa cel putin 10% din valoarea imprumutului.

Este simplu sa faci mai multe cumparaturi deoarece acum le poti achita in rate, fara dobanda! Aplica online pe StarBT.ro pentru cardul tau de credit si te bucuri de emiterea acestuia fara costuri suplimentare si rate cu dobanda 0% pentru cumparaturi.

Add Favorites
Comentarii