Nu expira

Spy-Shop.ro iti ofera cele mai inteligente echipamente de supraveghere si spionaj. Descopera o varietate mare de micro-camere spion cu pret redus, disimulate foarte bine in obiecte obisnuite pentru casa, birou sau uz personal.
Pentru a capta imagini fara ca nimeni sa observe, foloseste noile camere spion disponibile in magazinul online, perfect integrate in obiecte precum ceas, radio, statie meteo, boxa sau chiar sticla de apa. Le poti monta usor in propria casa pentru o supraveghere atenta sau la birou. Pentru deplasari, opteaza pentru micro-camere spion WIFI, precum Camera Spion Rotativa Disimulata In Ceas pe care o poti purta la mana sau Micro Camera Ascunsa In Pix pe care o poti purta in buzunarul sacoului. Camerele sunt performante astfel incat sa inregistreze imagini la rezolutie foarte buna si sunete clare, fie ca ai nevoie de inregistrari audio sau video. Pentru o utilizare cat mai usoara, camerele spion au sisteme de pornire instant si capacitate mare de stocare.
Foloseste echipamente performante de supraveghere video si audio acasa sau in timpul intalnirilor importante optand pentru camere disimulate in diferite obiecte uzuale. Beneficiezi acum de pret redus pana la 32% la o selectie atenta de micro-camere spion AEE, Esonic, Hawkel, LawMate, Crow, cu memorie de la 4 la 128 GB si rezolutie FULL HD.

Comentarii