Nu expira

Descopera promotia la camere auto disponibila pe Spy-shop.ro! Beneficiezi de 10% reducere la toata gama de camere auto VIOFO care ofera performante deosebite in orice conditii.
Pentru a echipa masina cu cea mai potrivita camera video, alege un model de ultima generatie din gama Viofo, usor de montat, fiabila si foarte practica precum Camera Auto Full Hd Cu Dvr Viofo A118c, Camera Auto Full Hd Viofo G1w-S si altele. Poti opta in functie de preferinte pentru un model camera auto cu DVR precum Viofo A119S, ideala pentru inregistrari clare atat ziua, cat si noaptea, in conditii de luminozitate scazuta, care impresioneaza prin designul elegant si compact sau pentru o camera WIFI FULL HD de mici dimensiuni, precum Viofo WR1 special creata astfel incat sa nu afecteze vizibilitatea soferului. Viofo WR1 are un unghi foarte bun si conexiune la distanta care permite filmarea in jurul masinii, , asadar poate fi folosita in calatorii si precum camera de securitate.
Profita de ofertele Spy-shop.ro pentru a avea cele mai noi si mai performante echipamente dintre miile de modele de camere de supraveghere, sisteme de alarma, automatizari si video interfoane.
Pentru masina, ai la dispozitie o selectie variata de camere auto VIOFO la preturi speciale cu 10% reducere.

Comentarii