Nu expira

In magazinul online Sportdepot.ro ai la dispozitie o selectie variata de articole pentru sport si timp liber de la cele mai cunoscute branduri si oferte avantajoase. Pentru gama de ghete si bocanci GriSport, de exemplu, beneficiezi de 20% reducere de pret!
Pentru toate activitatile pe care le desfasori outdoor, in scopuri sportive sau turistice, ai nevoie de echipament adecvat care sa iti asigure tot confortul necesar. Alege incaltaminte care ofera stabilitate optima si sustinere piciorului, precum ghetele si bocancii GriSport, apreciati pentru designul anatomic si calitatea deosebita a materialelor din care sunt confectionati.
Pielea naturala folosita pentru exterior, cu protectie sporita pentru partea din fata si glezna si talpa din cauciuc ofera incaltamintei GriSport durabilitate si garanteaza pastrarea aspectului impecabil mai mult timp, chiar si in cazul purtarii intense. Acest tip de incaltaminte recomandat atat pentru femei, cat si pentru barbati, este realizat folosind tehnologia Gritex care protejeaza picioarele contra umezelii, frigului sau caldurii, asigurandu-le o temperatura optima pe parcursul purtarii.
Prinde oferta Sportdepot.ro si echipeaza-te corespunzator pentru orice activitate outdoor – drumetii, pescuit, turism si timp liber. Acum ai 20% discount la ghetele si bocancii GriSport, un brand apreciat pentru calitatea deosebita a produselor si folosirea celor mai inovative tehnologii din domeniul incaltamintei de dama si barbati potrivite pentru turism si timp liber.

Add Favorites
Comentarii